Altid Gratis Fragt  -  MobilePay/Bankoverførsel

 

elastik snoerebaand

header elastik snoerebaand

Fysisk træning

 

Fysisk træning gør dig klog og sund!

Du bliver bedre til at løse problemer, bruge hukommelsen, tænke logisk og mindsker risikoen for livsstilssygdomme!

Alle former for fysisk træning, hvor pulsen kommer op og kroppen bliver varm, har en positiv virkning på hjerte, kredsløb, muskler, stofskifte, hormon- og immunsystemet og desuden fremmer motion bl.a. stoffet BDNF i hjernen. Dette stof sørger for, at de velfungerende nerveceller bevares.

Fysisk traening Sæt dig et mål og kom igang med fysisk træning!

Det kan lyde nemt, men være meget svært at tage sig sammen til, så derfor sæt dig et mål. Målet skal ikke være øget sundhed, vægttab eller i noget i den stil. Det skal være gennemførelsen af noget, som du synes kunne være udfordrende, som f. eks et stævne.

 

Har du en i forvejen travl hverdag, kan det være svært at finde tiden og motivationen. Tiden finder du ved at planlægge din træning. Motivationen finder du ved f.eks. at træne sammen med andre. Det er altid nemmere, at komme afsted når man har en aftale med andre. Det kan være en fordel, at være medlem af en klub.

 

Det handler om, at gøre træningen sjov og spændende, så find ofte på noget nyt. Eks. "Idag vil jeg se, hvor hurtigt jeg kan cykle en given rundstrækning" eller "Idag vil jeg cykle en ny rute". Eller måske kunne det være sjovt med et kombipas en gang imellem, hvor du skiftevis cykler og løber, så får du samtidig øvet hurtigt skifte, hvis du interesserer dig for triathlon eller duathlon. Kun fantasien sætter grænser for hvor spændende du vil gøre din træning.

 

Husk dog altid at give dig selv en fridag en gang imellem, hvis du dyrker regelmæssig fysisk træning, så kroppen kan restituere sig.

 

Læs vores artikler, der handler om sport og fysisk træning.

Der vil løbende komme nye artikler, så hold øje med vores site.

 

 

 sport traening

www.elastiksnørebånd.dk    |    E-mail: webshop@elastiksnoerebaand.dk    |    CVR- nummer: 36776498

 

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik og for, at give dig en bedre brugeroplevelse :-)

Ved at klikke I understand accepterer du brugen af cookies. Learn more

I understand